Logo Prosper Klinieken
De specialisten van Prosper

Ons team

Bij Prosper draait alles om de patiënt. Wij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren en behandelen. Dat doen we met specialisten die hun vak verstaan, ieder met z’n eigen specialisme. Samen vormen we een compleet team en vullen we elkaar naadloos aan in het gehele traject van prostaatkankerzorg: van diagnose tot nazorg.

Alle operaties vinden plaats in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, waar de DaVinci Xi robot zich bevindt in een speciaal hiervoor ontwikkelde en ingerichte operatiekamer. Een toegewijd team assisteert uw uroloog in de uitvoering van de operatie en verzorgt de eerste zorg na uw operatie. De overige zorg ontvangt u van onze specialisten in uw ziekenhuis dicht bij huis: het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis of Radboudumc.

Prosper

Santeon ziekenhuis Eindhoven

Catharina Ziekenhuis

Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Innovatie is een belangrijke pijler voor het ambitieuze ziekenhuis in Eindhoven. Sinds 2013 voert het Catharina Ziekenhuis operaties uit met de Da Vinci Xi robot in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Beide ziekenhuizen zijn onderdeel van Santeon. Patiënten van het Catharina Ziekenhuis die voor een robotoperatie kiezen, kunnen door de unieke samenwerking van Prosper in behandeling blijven bij hun Eindhovense uroloog, inclusief de ingreep die uitgevoerd wordt in Nijmegen.

Dr. Eric Vrijhof

Uroloog

Drs. Robert Hoekstra

Uroloog, robot chirurg

Alexander Bellaar Spruyt

Uroloog, fellow robot chirurg

Francoise van de Ven

Verpleegkundig specialist

Nina van Deursen

Casemanager

Lisette van de Bilt

Verpleegkundig specialist

Ingrid Smulders

Continentieverpleegkundige

Ingrid Spieringhs

Continentieverpleegkundige

Anneke Smulders

Opnameplanner

Yvonne van Bokhoven

Opnameplanner

Academisch ziekenhuis in Nijmegen

Radboudumc

Persoonsgericht en innovatief, dat is waar het academisch ziekenhuis in Nijmegen voor staat. Radboudumc gelooft sterk in de kracht van een duurzame netwerksamenwerking met ziekenhuizen, zorginstellingen, eerste lijn en andere partners. De samenwerking met de Santeon ziekenhuizen Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Catharina Ziekenhuis was daarom een logische stap voor het academisch ziekenhuis om de kwaliteit van prostaatkankerzorg naar een hoger niveau te tillen.

Dr. Michiel Sedelaar

Uroloog

Anja Krijnen-Janssen

Opnameplanner

Miranda Madern

Opnameplanner

Anita Smits-van de Camp

Casemanager

Jose Theunissen

Casemanager

Heleen van de Pol

Casemanager

Joost Wagener

Manager

Speciaal ingerichte operatiekamer

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Alle robot-geassisteerde operaties van Prosper worden uitgevoerd in een hiervoor speciaal ontwikkelde en ingerichte operatiekamer in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Een toegewijd team assisteert uw uroloog in de uitvoering van de operatie met de Da Vinci Xi robot en verzorgt tevens de eerste zorg na uw operatie. Canisius Wilhelmina Ziekenhuis is één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland en wil uitblinken op persoonlijke en waardevolle zorg dicht bij huis.

Dr. Jean-Paul van Basten

Uroloog

Dr. Rik Somford

Uroloog

Joost de Baaij

Verpleegkundig Specialist

Hans van Maanen

Physician Assistent

Marloes Bosveld

Verpleegkundige

Lous Kwakkernaat

Verpleegkundige

Diederik Baas

Kwaliteitsmedewerker, Promovendus

Noor Snijder

Manager

Manon Huisman

Opnameplanner

Antoinette Koppers

Doktersassistente

Eline Verlinden

Opnameplanner

Karin Theunissen

Doktersassistente

Linda van Munster

Hoofd Polikliniek

Angelique Koen

Oncologieverpleegkundige

Anniek van de Tillaart

Oncologieverpleegkundige