Logo Prosper Klinieken

Zoek contact met Prosper

Prosper is een samenwerking tussen Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, Catharina Ziekenhuis Eindhoven (CZE) en Radboudumc in Nijmegen. Alle prostaatkankeroperaties met de Da Vinci Xi robot worden centraal uitgevoerd in de Prosper-locatie Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, waardoor CWZ de fysieke locatie is van Prosper.

Bent u patiënt in het Catharina Ziekenhuis of Radboudumc? Dan vinden uw afspraken (met uitzondering van de prostaatkankeroperatie) altijd plaats in uw eigen ziekenhuis, bij uw eigen uroloog.

U kunt met ons telefonisch contact opnemen via onderstaand telefoonnummer. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur.

U kunt te allen tijde mailen. U krijgt binnen twee werkdagen reactie.

Bezoekadres
Hoofdgebouw CWZ Nijmegen
Prosper, polikliniek urologie balie B28
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen
Postadres
Postbus 9015
6500 GS NIJMEGEN
Tel: 024 - 36 582 79
E-mail: info@prosperklinieken.nl

Route en parkeren

U kunt vlakbij Canisius Wilhelmina Ziekenhuis parkeren, met uw fiets en auto. De parkeerterreinen voor de auto zijn van de Gemeente Nijmegen en daarom zijn de algemene parkeervoorwaarden van de gemeente van kracht. Ook bepaalt de gemeente de parkeertarieven. Op de website van CWZ vindt u alle informatie over de bereikbaarheid van het ziekenhuis met een overzicht waar u het beste met uw auto, fiets of motor kunt parkeren. Het CWZ is tevens goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Gebruik de reisplanner om uw reis te plannen.

  • Wij willen u erop wijzen dat u voor het maken van een afspraak met één van onze Prosper urologen een verwijsbrief nodig heeft van uw huisarts of uroloog.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.